Saradnja AMSS i Hypo Group Alpe Adria

Bez autora
Mar 24 2011

Klijenti Hypo grupe, članovi AMSS, kao i svi budući korisnici usluga Hypo grupe i AMSS imaće priliku da iskoriste brojne povoljnosti zahvaljujući Protokolu o saradnji koji su potpisali predstavnici Hypo grupe i Auto-moto saveza Srbije. Članovima i korisnici usluga AMSS i Hypo banke i lizinga omogućiće, pored brojnih postojećih, i niz dodatnih pogodnosti i ušteda. Već na predstojećem Sajmu automobila posetioci će biti u mogućnosti da postanu korisnici niza usluga i paketa koji su rezultat međusobne saradnje ove dve kuće i da konačno postanu vlasnici novog automobila po povoljnim uslovima. Hypo banka će, uz polisu AMS Osiguranja na Sajmu ponuditi dva nova proizvoda, kredit za kupovinu novog Fiat Punta po subvencionisanoj nominalnoj kamatnoj stopi od četiri posto i to bez učešća ili uplate depozita, sa rokom otplate i do sedam godina, kao i kredit za kupovinu drugih automobila ili motornih vozila, takođe, po povoljnim uslovima, čija kamatna stopa iznosi od osam posto uvećana za iznos tromesečnog EURIBOR-a.

Saradnja AMSS i Hypo Group Alpe AdriaKlijenti Hypo grupe, članovi AMSS, kao i svi budući korisnici usluga Hypo grupe i AMSS imaće priliku da iskoriste brojne povoljnosti zahvaljujući Protokolu o saradnji koji su potpisali predstavnici Hypo grupe i Auto-moto saveza Srbije.

Članovima i korisnici usluga AMSS i Hypo banke i lizinga omogućiće, pored brojnih postojećih, i niz dodatnih pogodnosti i ušteda. Već na predstojećem Sajmu automobila posetioci će biti u mogućnosti da postanu korisnici niza usluga i paketa koji su rezultat međusobne saradnje ove dve kuće i da konačno postanu vlasnici novog automobila po povoljnim uslovima.

Hypo banka će, uz polisu AMS Osiguranja na Sajmu ponuditi dva nova proizvoda, kredit za kupovinu novog Fiat Punta po subvencionisanoj nominalnoj kamatnoj stopi od četiri posto i to bez učešća ili uplate depozita, sa rokom otplate i do sedam godina, kao i kredit za kupovinu drugih automobila ili motornih vozila, takođe, po povoljnim uslovima, čija kamatna stopa iznosi od osam posto uvećana za iznos tromesečnog EURIBOR-a.

Hypo lizing je, u saradnji sa AMS Osiguranjem za predstojeći Sajam ponudio finansijski lizing za vozila uz nominalnu kamatnu stopu već od 4,5 posto i specijalni poklon u vidu Super članske kartice AMSS koja omogućava značajne pogodnosti na putu u zemlji i inostranstvu. Za sve sajamske posetioce koji razmišljaju o kupovini novog Fiat Punta, Hypo Leasing i AMS Osiguranje ponudili su još jednu opciju koja se teško odbija, a to je kupovina Punta po najnižoj kamatnoj stopi od 0%.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik